36 tatuaje leu pentru a te face mândru de semnul zodiacal.

Tatuajele Leo, desenele Leo și faptele Leo distractive care vă vor sufla mintea. Dacă vă gândiți să obțineți tatuajele Leu.

Studiul horoscopurilor și astrologiei este pentru mai mult decât doar cititori de noroc și cititori de palmieri. Dacă ești ambițios, generos, dar în același timp poate puțin încăpățânat, poți fi un Leu. Stelele sunt aliniate doar pentru a vă face cine sunteți. Fiecare din cele douăsprezece semne ale zodiacului are propriul corp și element de conducere. Leo sunt adesea oameni puternici, încrezători, loiali. Ruled de soare și de elementul de foc, este evident că Leos este o grămadă de feisty. Nu este de mirare că leul puternic, regele junglei, este imaginea aliniată cu Leo. Cine nu vrea un tatuaj leu răcoros, nu-i așa? Iată câteva dintre cele mai tari tatuaje pentru a arăta "mândria" pe care o aveți în leoaică.

36 tatuaje leu pentru a vă face mândri:

1. Simboluri simple

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Pentru minimaliștii de acolo, aceștia sunt tatuaje Leo fără linii largi. Simbolul de sus reprezintă soarele, planeta conducătoare a lui Leo. Mijlocul este semnul pentru Leu, iar fundul reprezintă focul, elementul de control. Este un design simplu și reușește să transmită atitudinea directă a lui Leo. O privire bună la antebraț, la vițel sau, eventual, în jos în colivie.

2. Twist feminin

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Un alt simbol al Leului. Acesta are un pic de înflorire cu linii fine și puncte. Are un fel de simțământ deconectat de la el, care curge minunat cu curbele simbolului însuși. Frumos pentru plasarea oriunde, dar mai ales drăguț când este așezat pe încheietura mâinii sau pe gleznă. Mai mult un tatuaj în stil feminin, pentru leoaică acolo.

Obtine o Tatuaj gratuit Leu personalizat Design Citat:
Ofertă cu timp limitat (faceți clic pe fotografie)
Clic here to get your free custom tattoo design quote.

3. Dispoziție însorită

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Micul simbol Leo poate fi, de asemenea, însoțit de alte modele. Aici este încorporat cu un simbol al soarelui. Arta tribală este încă foarte populară, soarele fiind un design favorizat. Aceasta este o mică bucată de trib care ar arăta bine pe oricine. Lustrați strălucitorul Leu, lăsați lumina să fie văzută.

4. Leul Tribal

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Deoarece leul este asociat cu simbolul Leu, tatuajele de leu sunt populare pentru cei care doresc să meargă îndrăzneț. Acest design este un alt design simplu aliniat, dar include și leul însuși. Dă iluzia puterii, cu aspectul tribal întunecat și liniile groase. Este, de asemenea, foarte minimalist, fără nici un umbrire, tatuajul perfect pentru Leo. De asemenea, are semnul Leu țesut în coama leilor. Bună atingere!

5. Du-te Big sau Du-te acasă

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Un leu tribal fără simbolul leului însoțitor. Uneori, chiar leul este suficient. Aceasta este o piesă îndrăzneață, cu un aspect tribal uimitor. Mare, întunecat, puternic, puternic, la fel ca trăsăturile zodiacale pe care le reprezintă. Acesta este regele junglei aflat pe teritoriul său. El este feroce, dinții expuși, permițând tuturor să știe că el înseamnă afaceri. Pentru mai multe piese tribale uimitoare uite aici.

6. Într-adevăr

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Un alt leu frumos! Aceste tatuaje Leo au mai mult de un marocan sau indian. Ceea ce face ca acest lucru să fie atât de unic este acela că are o calitate distinctă feminină pentru el, în timp ce încă portretizează un leu de sex masculin. Pentru acele femei puternice încrezător să demonstreze că pot fi la fel de feroce ca și bărbații. Podoabele și detaliile despre acest leu sunt perfecțiune, în timp ce plasarea pe colivie se referă de asemenea la o forță din interior. Coastele sunt un loc foarte sensibil pentru a pune un tatuaj, dar leionele nu vor lasa acea faza. Pentru o privire la tatuajele cu coaste mai sexy, du-te aici.

7. Colorați-l

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Ce bucată interesantă! Amestecul de maro și portocaliu natural, cu aspectul de acuarelă de purpuri, blues și verde, face ca acest tatuaj să iasă în evidență. Aspectul altei lumi a părții colorate îți aduce în minte o galaxie de stele, potrivită pentru un tatuaj referitor la zodiac. Reprezintă de asemenea dualitatea Leului, o parte puternică și încrezătoare, o altă parte visată și plină de capriciu. Nu toți oamenii, sau leii, sunt la fel, și fiecare are o parte pe care nu ați mai văzut-o niciodată înainte. În esență, ceea ce vedeți nu este întotdeauna ceea ce obțineți.

8. Arata-ti tatuajele Leu mai moi

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Un alt tatuaj minunat colorat. Are un sentiment mult mai feminin. Subiectul în sine este un leu feminin, dar și adăugarea Callei Lily, iar culorile moi, subevaluate dau acestei bucăți un sentiment de sensibilitate. Este o modalitate prin care cei de la convingerea femeii să-și demonstreze caracteristicile zodiacale, fără să vă fie prea în față. Este o privire foarte moale asupra leului.

9. Big Dreams

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Doar pentru că tu ești un Leo nu înseamnă că trebuie să-l portrezi cu aspectul puternic și puternic al leului. Nu toate tatuajele Leo trebuie să fie atât de explicite. Acest tatuaj este un exemplu minunat. Încă încorporează simbolul Leu, dar folosește o pisică în loc de un leu. Pisicile sunt, la urma urmei, verișori ai leului și sunt la fel de feroce și feistă ca omologii lor mai mari. Aceasta este o alternativă drăguță la pisica mai mare, în timp ce încă prezintă trăsăturile semnului.

10. Uită-te la tatuajele Leo Stars

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Stelele sunt unele dintre cele mai prolific tatuaje acolo. De la stele nautice la stele de fotografiere, aceste mici bile de lumină sunt folosite într-o grămadă de desene, adesea făcând parte dintr-o piesă mai mare. Pentru persoana care iubește astrologia mai mult decât animalele, aceasta este cea pentru tine. Un tatuaj foarte simplu, mic (deși răspândit) care descrie locația stelelor în constelația Leo. Este o piesă unică de artă cu o plasare la fel de unică. În partea de sus a umărului nu este un loc în care veți vedea multe tatuaje unice, dar acest lucru îl trage într-un mod uimitor.

11. Dapper Man

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Adăugați o distracție mică la tatuajele Leo cu cravată, derby și monocol. Micile accente de culoare din cravată și pălărie fac într-adevăr interesant acest lucru. Detaliile în lumina monocolă sunt uimitoare. Acesta are un "hipster" scris peste tot, dar nu vom ține cont de asta! Leos vin în toate formele și acest tatuaj arată că, cu puțină sas.

12. Medii mixte

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Nu vă fie frică să amestecați stiluri! Acest tatuaj împerechează un cap de leu cu aspect realist, cu un înveliș tribal. În cazul în care ați fost confundați cu privire la semnificația acestui, Leo este imprimat cu litere tribale chiar sub capul de lei. Nu există confuzie aici.

13. Îngrijiți-o

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Faceți-o pop cu unele culori vibrante într-un stil original. Linia unică de lucru pe fața leilor îi oferă o profunzime uimitoare. Ochii arată atât de real, în ciuda culorilor distractive ale restului operei. Aceasta are o calitate ametitoare despre asta. Este aproape greu să te uiți departe de ea. Schimbările direcționale ale coamei sunt, de asemenea, interesante, sălbatice, ca animalul însuși.

14. Stoneface

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

O mare piesă de artă puternică pentru o zonă mare. Această bucată de umăr în incredibil de feroce, dinții expuși, arătând partea puternică a personalității lui Leos. Aceasta este o fiară reală. Umbrirea îi dă adâncime, iar lipsa de culoare în acest lucru este ceea ce o face cu adevărat. Ea ilustrează perfect lupta din interiorul fiecărui Leu, necesitatea de a proteja ceea ce este al lor, fie acel teritoriu sau partener. Eu, pentru unul, n-aș vrea să trec pe acest tip.

15. Tribute

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Dacă ai un iubit sau un copil care este un Leo, ce fel de a-ți arăta dragostea și devotamentul cu un uimitor tatuaj Leo. Leul este prezentat aici în profil, cu un nas în formă de inimă. Data și numele îl fac incredibil de personal. Data, desigur, înseamnă că Iosua este un Leu. Simbolul zodiac pentru Leo este de asemenea prezent, acest tatuaj are totul. Îmi place modul în care se pare că leul este în interiorul oglinzii. El este gândit și dă o impresie de gândire profundă.

16. Regina Reginei

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Unul pentru doamne. Arătați-vă propria putere și mândrie prin proclamarea reginei Leo. Ideea celor doi femei de sex feminin este o abordare diferită a bărbatului roaring obișnuit. Simbolul leului, inscripționat dar nu umplut în jurul capului leoaicei, se învecinează cu un fel de rochie regală sau cu căprioară. Cine este adevărata regină a junglei? Plasat pe spate, un loc popular pentru tatuajele femeilor, este un alt mod de a infuza tatuajul cu un apel feminist.

17. Geometria perfectă

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Proiectele geometrice sunt în continuă creștere în popularitate. De obicei, designul este ceva abstract, dar poate fi folosit pentru a descrie aproape orice. Designul liniei simetrice reci creează un efect intrigant. Un astfel de design poate fi plasat oriunde, dar funcționează foarte bine pe coapsă, așa cum se vede aici. Linile sunt simple și curate, lăsând toate minunile în design. Cum se potrivesc toate aceste linii pentru a forma această piesă minunată este absolut atrăgătoare.

18. Leu sau Fox

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Un alt design multi-strat, cu mai multe elemente. Leul, care seamănă mai mult cu o vulpe fennec aici, simbolul pentru Leu, și cuvântul "Leo" însuși. Acesta este un alt design simplu dar puternic. Toate liniile pline și fără umbrire fac ca piesa să fie curată. Liniile subțiri folosite îi conferă un aspect frumos raționalizat, fără nici o forță bruta ce posedă cele mai multe tatuaje de leu.

19. Twinsies

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Cei mai buni prieteni, cupluri și chiar și frații au adesea tatuaje similare sau similare. Cei de mai sus ar putea fi iubitori, așa cum se pare că se întâmplă cu un bărbat, iar celălalt cu o femeie, frați sau chiar gemeni, având în vedere că sunt și ei Leo. Culoarea și mărimea sunt personale față de persoana cu tatuaj, dar sunt încă destul de similare pentru a arăta că acestea sunt menite să se potrivească. Puteți căuta aici mai multe idei de potrivire a tatuajelor BFF.

20. Fiercitatea

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Un alt model răcoros de leu tribal. Ceea ce îmi place cel mai mult este scrisoarea. Este diferit, poate un stil samoan, ceva aborigen. De asemenea, fălcile din față ale leului arată din nou puterea și puterea pisicii mari, precum și cea a oamenilor care cad sub acest semn zodiacal. De asemenea, coama este asemănătoare cu focul, o altă legătură în zodia Leu, deoarece focul este elementul pentru Leos. Acesta a încorporat destul de puțin din simbolurile asociate cu Leos, dar trebuie să arătați cu adevărat greu pentru a le putea vizualiza. Chiar și o parte a coamei seamănă cu simbolul tatuajelor Leu. Umbrirea pe coama îi conferă și un sentiment de mișcare. Se întâmplă atât de mult pentru o piesă atât de simplă.

21. Inima leului

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Acest leu într-o formă de inimă este un exemplu incredibil de detaliat de tatuaje leo. Umbrirea și munca în linie sunt fenomenale. Uită-te la realismul în fața leului și a coamei, înconjurat de munca derulată în cadru. Privirea directă de la leu arată furia comună în multe tatuaje de leu. Este ca și cum ai fi privit, este magnetizat și hipnotic! Adâncimea acestei piese face atât de greu să te uiți departe.

22. Îmbrățișarea în strălucire

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Aceasta este o altă piesă cu mai multe elemente, de data aceasta pe picior. Are trei dintre elementele majore ale lui Leu; leul, simbolul și soarele. Privirea de pace și mulțumire asupra leului este o schimbare față de aspectul obișnuit al ferocității. Are o calitate slabă pentru ea, ceva pentru doamne. În timp ce acest lucru arată foarte bine doar în nuanțele de negru, unele culori adăugate ar face într-adevăr pop. Este o piesă clară.

23. Acuarela

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Tatuaj cu acuarelă, împreună cu tatuaje geometrice, sunt în creștere. Cea mai tare lucru despre acuarele este că imaginea este portretizată fără linii aspre. Nu există practic nici o schiță, doar nuanțele de culori aranjate pentru a forma forma. Folosirea culorii este în centrul atenției aici, precum și aspectul curat și transparent al cernelei. Aproape că a fost pictată cu o pensulă. Aceasta nu este arta dvs. de grădiniță, totuși, este o formă de artă complicată. Cu creșterea popularității, mă aștept să ne vedem mult mai mult.

24. Ascultă-mă

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Tatuajele plasate în spatele urechilor au crescut în popularitate, mai ales la femei. Doar o piesă drăguță, care poate fi ascunsă prin așezarea părului în jos, dar complet expusă într-o doză. Această piesă prezintă din nou leul și simbolul. Este, de asemenea, un tatuaj destul de subevaluat. Liniile simple și un arici asemănător cu ariciul dau iluzia unui leu fără toate detaliile necesare pentru a captura complet animalul. Cele patru puncte de la sfârșitul simbolului sunt o atingere drăguță, adăugând un pic de fler.

25. Crumbled Up

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Această piesă de coapse arată de fapt ca o pictură de acuarelă neterminată pe care cineva nu o consideră potrivită pentru ao face să treacă peste dumpster. Are un aspect de a fi înghițit pe hârtie și aruncat departe. Acest lucru, totuși, nu îndepărtează de adevărata minunată care este această piesă. Aspectul încrețit este intrigant într-un mod care este greu de descris, iar utilizarea risipă a culorii îi conferă o senzație interesantă. Ar putea fi făcută ca o pictura de pește a unui leu din vechime. Indiferent de caz, este cu adevărat unic și destul de plăcut să te uiți.

26. Aboriginal

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Un leu cu aspect aborigen / tribal. Nu există culori, ci umbriri și înfrumusețări care o fac foarte clar. Punctele în locul umbrelor tradiționale sunt un efect foarte rece fără a umple prea mult zona. Dungile și capetele întunecate ale coamei îi dau adâncimea și mișcarea, fără a se îndepărta de frumusețea ei. Uneori, un design simplu și simplu este tot ce aveți nevoie pentru a descrie puterea persoanei (sau tribului?).

27. Obțineți un mic rezumat

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Din anumite motive, asta îmi amintește de Andy Warhol. Leul are aceeasi privare smug pe fata lui. Liniile și modelele de pe el fac aproape să arate ca o persoană care se află în mijlocul tranziției într-un leu. El devine animalul din interior. Aceasta are multe calități umane, ceea ce face foarte distractiv să se uite. Liniile și abstractele abstracte o fac și interesantă. Coama scurtă, care-i conferă un aspect mai modern, mai puțin un înșelător și mai mult un gânditor. Unice și individuale sunt singurele cuvinte pe care le pot gândi să le descriu.

28. Cobra și Leul

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Două dintre cele mai periculoase fiare ale lumii sunt unite aici. Leul, regele și cobra, șarpele. Leul ar putea simboliza mândria și bunătatea persoanei, în timp ce cobra simbolizează păcatul și răul. Fețele care caută în direcții opuse dau și această teorie credit. Deși, șarpele însuși face simbolul pentru Leu. Poate că această persoană sa născut ca un Leu în anul șarpelui (Zodiacul chinezesc ... minie un cocoș, nu pot câștiga)? Oricare ar fi ideea din spatele acestui lucru, este cu siguranță o piesă care te face să gândești.

29. Transformarea tatuajelor Leu

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Dacă leii și șerpii nu sunt chestia ta, poți întotdeauna să incorporezi simbolul tatuajelor Leo în ceva care ți se potrivește cel mai bine. Aici este făcută într-un fluture, un tatuaj foarte mic, colorat, feminin. Dacă acesta ar fi un prim tatuaj și ați vrut să începeți puțin, aceasta este o alegere bună. Este drăguț, dar încă permite ca cineva să-și arate semnul. Uită-te aici pentru mai multe tatuaje mici cu semnificații mari.

30.Veful este Bestia

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Cine spune ca un leu nu poate fi frumos? Aceasta este o tendință destul de feminină asupra artei obișnuite a leului. Ea este încă puternică și îndrăzneață, dar cu locașuri curgătoare, laterale, o frumoasă floare de lotus și o coajă roșie strălucitoare în formă de simbol Leo. Doar acea atingere de culoare dă un efect frumos, în timp ce utilizarea accentelor de cerneală albă îi conferă cu adevărat o senzație reală. Pare să iasă din piele, ținând-o în sus într-un mod mândru, regal.

31. Rainbow Fierce

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Fie că utilizați o mică culoare sau o mulțime de a face o declarație, totul se încadrează în modul în care se face. Aceasta este o utilizare fenomenală de culoare, foarte vibrantă și luminată. Cei doi ochi diferiți colorați sunt foarte atrăgătoare, iar utilizarea foarte mică a negrelor face ca această bucată incredibilă să se uite. Fiecare culoare pare a fi prezentă, de la flacăra roșie a focului până la albastrul oceanului adânc. Această piesă mare strigă practic "Uită-te la mine, sunt Rege".

32. Pur și simplu simbolic

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Câteodată, simbolul însuși este tot ce trebuie să vă amintim de leoaica voastră interioară. Acest tatuaj cool are o imprimare a picioarelor (probabil dintr-un leu, o temă recurentă aici) cu simbolul Leo prezentat într-un gol. Eu, pentru unul, iubesc tatuajele void leo. Ei sunt un alt ia pe tatuaj joc, folosind lipsa de culoare și schiță pentru a crea imaginea. Este nevoie de o imaginație serioasă și să știi cum să faci ceva de genul ăsta, iar acest artist la bătut. O altă trăsătură notabilă în această piesă este plăcuța în formă de inimă de pe labă. Intenționată sau nu, este o modalitate interesantă de a încorpora o inimă și în piesă.

33. Ultra-realist

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

De la simplu la complex, se pare că există un tatuaj Leo pentru toată lumea. Detaliile din acest lucru sunt cu adevărat uimitoare. Este aproape ca și cum ați vedea fiecare păr individual pe fața leilor și în coama lui. Mușchiurile par a fi subliniate în alb, punându-le în afară de restul părului mai întunecat. Ochii, din nou, arata hiperrealiști, de fapt, este un pic înfiorător. Unde au învățat acești artiști să facă ochii să pară atât de reali? Este un talent pe care îl ai, sigur.

34. Regele inimilor Leu tatuaje

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Nu numai tatuajul este semnificativ, dar plasarea poate însemna și o afacere bună. Când obțineți o mulțime de tatuaje, devine chiar mai dificil să găsiți exact locul potrivit, dar o bucată mare ca aceasta este perfect potrivită pentru piept. Indiferent dacă este plasată pe partea dreaptă, chiar deasupra inimii sau pe partea stângă a pieptului, această piesă detaliată mare iese cu adevărat pe pectorali. Pentru o privire la piesele de piept mai minunate, faceți clic pe acest link. Acest leu are un aspect ciudat și plictisitor despre el. El nu este lăudător, ci mai mult tipul tăcut puternic.

35. Un duo pentru tine

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Două tatuaje leu uimitor de colorate pentru tine și pentru un prieten. Lipsa de contururi grele este unul dintre lucrurile care le oferă acestor două un aspect unic. Ei au, de asemenea, un pic de culoare "Hungry Caterpillar" de colorare se întâmplă. Nu, nu știu ce este numit acest stil, dă-mă în judecată. Îmi place că este așezat, răcit, relaxant, coadă înfășurată în jurul lui în pace. Celălalt este în sus, se mișcă (așa cum este judecat de coama de bătaie). Arată ca și cum tocmai a făcut o scurtă trecere la ceva și o va privi în jos până când va da. Cel mai fascinant lucru despre aceste două este schema monocromatică. Cel galben este nuanțe de galben și de portocale, înflăcărate, în timp ce cealaltă este albastru și purpuriu. Atât de mult pot fi transmise doar în culoarea sau în tatuaj!

36. Tatuajele îndrăznețe și frumoase ale leului

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

În cinstea îndrăznei leului, avem o bucată de picior din această lume. De la șold la gleznă, acest leu descrie forța necesară pentru a trece prin adversitate. Citatul, "Timpul nu vindecă nimic, așa cum ieșiți în sus" întărește această idee. Detaliile complicate din acest lucru îl fac deosebit, există atât de multe lucruri și totul este minunat. Leul, cu florile țesute în coama lui, ceasul pe care îl ține, bannerul și inscripția fac ca o piesă fantastică. Orice Leo ar fi mândru să stâncească această artă incredibilă. Dacă leii nu sunt cu adevărat ceea ce vă aflați, cu toate acestea, puteți privi aici sau aici pentru mai multe idei sexy tatuaj coapsă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 71 = 76