88 tatuaje inapoi care te vor face sa obtii un tatuaj inapoi

88 tatuaje spate care sunt îndrăznețe, frumoase, interesante ... dacă te gândești la obținerea unui tatuaj înapoi, ar fi bine să le verifici mai întâi!

Pentru tatuajele mari sau pentru pictură murală, cel mai bun loc este spatele. Oferind artistului o pânză mare pentru a lucra cu ei le permite să adauge o cantitate mare de detalii. Spatele este, de asemenea, o zonă versatilă, permițând o combinație și o potrivire artistică dacă preferați să grupați împreună bucăți mai mici. Este posibil, așa cum este într-un tatuaj cu maneci, pentru tatuajele din spate să deseneze multe stiluri și teme împreună într-o piesă masterată. Pe scurt, partea din spate este un loc optim pentru a pune aproape orice lucrare de cerneală dorită.

46. ​​Arată-mi lumea

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Ca un indiciu la inceputurile nautice ale tatuajelor, aceasta piesa ofera un numar de elemente diferite. Există busola, care pare a fi elementul central al unei roți de nave. În centrul busolei este harta lumii, iar pe umărul stâng, vedem un număr de stele. Această piesă minunată este o amintire frumoasă că nu toți cei care se rătăcesc sunt pierduți și nu vă doare să vă țineți capul la cer. Tatuajele hartă mondială fac adăugări extraordinare în orice zonă a corpului.

45. Tatuajele din spate cu pene ușoare

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Aceste tatuaje din spate sunt cunoscute sub denumirea de "ștampile de tip tramp", deoarece acestea erau, în general, numai sportive de către doamnele mai mici decât cele adecvate. Cu toate acestea, această zonă a spatelui este într-adevăr doar un alt loc pentru a pune arta minunat imprimat. Această piesă, spre deosebire de cele mai multe tatuaje de pene, descrie pene de coada de pe un păun frumos. Spatele inferior rămâne în continuare un loc predominant feminin pentru a pune un tatuaj, dar acel stigmat se încheie cu o singură bucată.

44. Domnul Inelelor

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Utilizarea tatuajele spate pentru a vă arăta dragostea de un anumit film sau carte este o modalitate de a păstra ceva care vă prețuiesc pentru totdeauna. Acest domn pare să fi optat pentru o murală a Lordului Inelelor de pe spate, reprezentând imaginea lui a unor personaje principale. Este o chestie destul de bine făcută, interesantă.

Obtine o Free Tattoo înapoi personalizat Design Citat:
Ofertă cu timp limitat (faceți clic pe fotografie)
Clic here to get your free custom tattoo design quote.

43. Tatuaj înapoi șef

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Chiar și femeile sunt capabile să sară în tendința de tatuaje înapoi, deși li se oferă mai puține șanse de a-și arăta arta datorită faptului că nu ar putea să-și scoată cămașa. Cu toate acestea, există încă o serie de moduri de prezentare a artei, așa cum se arată în imagine aici. Această frunză de primăvară care poartă craniul nu este cea mai feminină din tatuaje, dar este minunat făcută, preluând o mare parte din spate și este minunat afișată în această rochie jos.

42. Pentru eroii de zi cu zi

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Arătați-vă respectul față de eroii noștri de zi cu zi, indiferent dacă aveți o familie care face munca murdară sau nu. Tatuajele din spate fac mari bucăți memoriale, după cum arată acest tribut minunat pompierilor din spatele acestui bărbat. Această piesă incredibil de bine demonstrează acest respect și admirație pentru acei bărbați care își riscă viața zilnic pentru siguranța și securitatea celorlalți.

41. Du-te Tribal

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Există o serie de diferite modele tribale disponibile în cazul în care sunt în cauză tatuaje. Unii provin din alte culturi, cum ar fi Maori și Samoan, unele sunt doar desene de cerneală închisă. Indiferent de alegerea ta, trebuie să existe un design tribal care să corespundă nevoilor tale. Aceste tatuaje sunt extrem de versatile și pot fi plasate practic oriunde, datorită naturii lor abstracte. Doar asigurați-vă că lăsați artistului suficient spațiu pentru a adăuga un detaliu interesant pentru ei.

40. Este ceea ce este în interior

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Un interesant pas pe arta tatuajelor spate este acela de a aduce ceea ce este pe interior. Există o serie de tatuaje care "înțepă pielea", care includ design-uri bio-mecanice, dar puțini se întâlnesc rareori până la oasele goale ale materiei. Această piesă prezintă o versiune schițată a oaselor pelvine și o secțiune a coloanei inferioare. Îmi place ideea, sunt puțin ruptă în execuție. Opinia mea nu contează, bineînțeles, pentru că nu e cerneala mea, mai multă putere pentru ea. Copilul s-a întors.

39. Abstract Bird

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Unele tatuaje din spate nu vor acoperi întreaga zonă a spatelui, la fel ca tatuajele spatelui inferior preferate de femei, unii bărbați vor opta pentru tatuajele din spate sau umăr. Această reprezentare minunată a unei păsări de pradă, completată cu coroana și ceea ce pare a fi zgârieturi, este incredibil de colorată și distractivă să te uiți. Este plin de imaginație și un pic de capriciu, pe care-l iubesc absolut. Există un sentiment de distracție într-o piesă care poate fi, de asemenea, luată destul de serios. Îmi place aspectul "loviturilor de perie" din aripi.

38. Oferirea de pace

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Stilul de cerneală tradițional nu va deveni vechi. Această piesă, cu cele două păsări și ramurile de măslină, arată minunata versatilitate a designului tradițional. Păsările sunt destul de versatile, așa cum se arată în această pagină. Există o serie de sensuri în spatele tatuaje de pasăre și, dacă sunteți un entuziast de pasăre, sunteți sigur că pentru a găsi unul care te potrivește.

37. Dragoni

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Dacă păsările nu sunt creatura voastră în aer liber, puteți alege întotdeauna ceva în acest sens. Acest dragon 3d ocupă doar partea dreaptă a spatelui, lăsând o mulțime de spațiu pentru a adăuga mai mult dacă doriți. Arta de tatuaje tridimensionale este o creștere rapidă, cu multe progrese, ceea ce face ca tatuajele din spate să fie chiar mai minunate în lume.

36. Dragonfly

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Minunatele tatuaje spate pot încorpora o serie de elemente diferite care poartă semnificație pentru purtător. Această piesă are nu numai o dragonfly frumos, un delfin care iese din apă în fața unui soare stingător, și o lucrare minunat abstract linie colorate. Aripile de pe această piesă sunt spectaculoase și interesante.

35. Metalic

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Acest corset de piele realizat minunat poate suna mai mult ca ceva din Tacerea Mielilor, dar este un efect uimitor pentru acest tatuaj înapoi. Pielea, șnururile, substratul metalic sunt toate făcute fenomenal și sunt foarte interesante să le privești. Adăugarea florilor de hibiscus și a frunzelor îi conferă un aspect mai feminin de defilare, care tonifică cu adevărat "manilitatea" majorității tatuajelor bio-mecanice.

34. Photo-realism

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Folosirea unei pictograme sau a unei fotografii vechi ca sursă de inspirație pentru tatuajele din spate este o modalitate de a face cu adevărat să iasă în evidență. Această piesă arată aproape ca o fotografie veche alb-negru tocmai a fost lăsată deasupra bărbaților înapoi. Clădirile din fundal sunt distanțate minunat și detaliate, iar umbrirea nu este deloc fenomenală. Ideea acestui om de a sări la moarte este un concept ciudat pentru un tatuaj înapoi, dar, evident, are un înțeles profund pentru purtător, având în vedere modul în care era dispus să stea prin mai multe ore de lucru pentru a această piesă să vină în viață.

33. Egiptean

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Tatuajul din spate poate fi utilizat pentru a descrie diferite tipuri de interese și religii. Aceasta arată un pic de hieroglif egiptean. Nu sunt sigur cine este descris aici, dar piesa arată destul de puțin ca o lucrare hieroglifică din cele mai vechi timpuri.

32. Triunghiuri tribale

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Amestecarea diferitelor stiluri și semnificații de tatuaje se poate face într-o varietate de moduri diferite. Aici designul tribal din spate este tatuat într-un triunghi. Triunghiurile sunt modele populare pentru tatuaje datorită numeroaselor semnificații diferite asociate acestora și numărului trei. Este un mod distractiv de a face un design simplu mai complex, dar și de a-și păstra înțelesul original.

31. Floral

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Tatuajul din spate realizat în teme florale este pur și simplu minunat. Tatuajele de flori au atât de multe înțelesuri diferite, stiluri și opțiuni de culoare, încât este aproape imposibil să mergeți în neregulă cu florile. Acest lucru este valabil mai ales pentru femeile care caută un design îndrăzneț și minunat, dar, de asemenea, doresc să-l păstreze feminin.

30. Povestiri de basm

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Adu-ți povesti la viață sub formă de tatuaje înapoi. Spațiul oferit oferă spațiu suficient artistului pentru a încorpora o mulțime de detalii și fragmente din poveste. Acest tatuaj, desi neterminat, prezinta cu siguranta povestea Hetului roscat Litte si a marelui rau ca o bunica. Abilitatea artistică în acest domeniu este uimitoare, chiar reușind să surprindă sticla din jurul lanternului într-un mod nou și interesant. Aceasta este doar o piesă minunat făcută.

29. Treed

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Copacii fac tatuaje spate minunate, deoarece spatele va ofera suficient spatiu pentru a avea ramura arborelui (vezi ce am facut acolo) peste umeri, ca cea prezentata aici. Acest copac foarte detaliat are coaja minunată și ramuri care se mișcă spre stânga. Există, de asemenea, o bufniță și o busolă în copac, oferindu-i câteva elemente suplimentare pe care să le poți bucura.

28. Înclinată muzical

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Fiecare design de tatuaj este o oportunitate de a adăuga un element muzical. Această piesă încorporează trandafiri cu note muzicale și un minunat tribal triple clef. Notele de muzică din bannerul de scară reprezintă un pic frumos adăugat la această piesă. Notele muzicale pot fi găsite în orice număr de tatuaje, dar aici sunt câteva concepute special pentru scale.

27. Freebird

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Fără rugăciuni pentru sălbăticie la inimă ținută în cuști aici. Aceste păsări sunt libere de închisoarea lor aurită și de o viață de lux. Ideea eliberării păsărilor este una puternică atunci când este luată în considerare. Acest tatuaj folosește flori minunat colorate cu apă și accentuează cuștile și păsările, dând acestei piese un fundal foarte frumos și colorat.

26. Fully Mooned

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Moonurile sunt populare în tatuaje în ultima vreme, de fapt, avem o pagină întreagă dedicată acestui orb minunat. Există multe locuri pentru a pune un tatuaj pe lună pe corp, deoarece forma sa rotunjită poate funcționa în mai multe locații, dar arătând că progresia completă a fazelor va necesita mult spațiu. Asta face ca acest stil special sa fie perfect pentru tatuajele din spate. Coloana alungită permite o mulțime de spațiu pentru a arăta luna de la lună nouă la lună nouă într-un mod minunat simplu.

25. Tribal Paisley

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Paisley este un design care crește în popularitate, în special în tatuajul femeilor. Designul este incredibil de versatil și poate încorpora o mulțime de elemente diferite, cum ar fi mandala și dantelă. Este aproape ca versiunea de femei a tribului și aceste piese fac tatuaje incredibile înapoi, după cum puteți vedea aici.

24. Arborele vieții

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Acest copac este descris în felul său intrigant. În rădăcini, există o inimă, care are sens, deoarece sistemul rădăcină este viața copacului. Se dezvoltă de acolo, până la ramurile pline de frunze înfloritoare. Culorile vibrante ale căderii apar, de asemenea, în frunzele roșii care se încadrează, trasând în spate. Îmi place să folosesc culorile roșu adânc.

23. Bionic Man

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Tatuaje bio-mecanice pot fi atât de cool! Aceasta este atat de uimitoare, toate detaliile sunt foarte bine facute. Pielea ruptă de lângă partea superioară oferă o privire la mașină dedesubt, atunci când vă deplasați mai jos în spate, veți vedea toate piesele de lucru interioare reci. Culorile sunt prea cool, arata foarte metalic! Este aproape o piesă realistă și îmi place foarte mult.

22. Tatuaj Frumusețe înapoi în Frumusețe

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Am auzit spunând că păsările mai luminoase și mai colorate sunt adesea bărbații, deci este puțin ironic faptul că ei sunt obișnuiți să afișeze atât de strălucit o piesă feminină de artă tatuajelor. Nu pot fi prea tare pe pasăre, deși este o creatură magnifică, făcută în blues, verde și galben. Straturile penei de coada se varsa unul peste celalalt atat de frumos, ceea ce face ca aceasta piesa sa dispara.

21. Phoenix

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Phoenix este o pasăre care nu moare niciodată. El capturează flacăra și se naște din cenușă. Prin urmare, Phoenix este un subiect important pentru un tatuaj. Ideea de a te ridica de la cenușă și de a cuceri problemele tale este bine reprezentată aici în pasărea portocalie flaming curling în jurul spatelui. Pe măsură ce tatuajele din spate merg, acesta este unul dintre preferatele mele din grup.

20. Nu fi Koi

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Pestele de pește are, de asemenea, o mulțime de semnificații, în funcție de culorile Koi. Aceste pești sunt cele mai populare pești care sunt portretizate în cerneală și pentru un motiv bun. Doar uita-te la toate aceste exemple de mare de tatuaje pește Koi! Această piesă făcută pe spate arată un pește roșu și alb sărind din apă și înconjurat de flori minunate.

19. Regina

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Trebuie să recunosc sincer că nu am idee ce inspirație pentru acest tatuaj a fost, dar nici nu-mi pasă. Acest lucru se face în straturi și stiluri fenomenale, centrul cărora este o față a femeii. Există puțină culoare, dar culoarea utilizată este realizată strategic, subliniind anumite elemente ale designului, cum ar fi cerul și ochii ei. Cu cât mă uit mai mult la ea, cu atât mai puține elemente văd, făcând acest lucru un tatuaj interesant pentru a privi în jur.

18. Dragostea

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Sunt mâinile scheletice care formează o inimă? Sigur de ce nu? Este de fapt foarte drăguț. Îmi plac detaliile în umbrirea mâinilor.

17. Luptător

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Nu toate tatuajele din spate trebuie să fie scandaloase, mari și colorate. Uneori, simplitatea este cea mai importantă. Aici are "dar războinicul rămâne în continuare" scris în cursive în mijlocul spatelui. Este mic, dar eficient.

16. Tatuaj înapoi Patriot

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Tatuajul din spate poate fi folosit pentru atât de multe modele. Această inimă mică se face în culori patriotice, cu aripi mari albastre care vin din ea. Este un design simplu, dar foarte drăguț în opinia mea.

15. Traseul de stele

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Stelele sunt unul dintre cele mai comune elemente de tatuaj, care apar într-o serie de locuri și desene sau modele. Dacă aveți un număr de tatuaje, există o șansă bună să aveți cel puțin una care încorporează o stea. Multe stele sunt stilul nautic, dar unele sunt chiar mai simple. Această pistă de stele este alcătuită din stele simple, umplute și neculterate. Traversează coloana vertebrală, terminându-se deasupra coastei într-o stea mare.

14. Full Tribal

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Păstrarea desenelor și modelelor pentru tatuajele din spate va permite adăugarea multor elemente fără a distruge o temă stabilită. Aici există multe elemente tribale diferite în diferite tonuri de gri. Totul se reuneste pentru a forma o bucata mare. Și privește stelele!!

13. Punk's Not Dead

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Acei punk-uri din lume ar putea dori să pună pe corpul tău logo-ul tău preferat sau liric. Un design ca cel de mai sus este perfect pentru tatuajele din spate! Este rotund, destul de simplu, și este Ramones, astfel încât să nu poți greși acolo!

12. Zodiac

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Stelele spun și puteți adesea să potriviți o persoană cu semnul zodiacal, acordând atenție personalităților lor. În această piesă, un număr de simboluri Zodiac diferite. Aceste semne spun pot face subiecte mari pentru tatuaje. Fiecare semn poate fi afișat separat, la fel ca în acest post despre tatuajele Leo, sau toate împreună ca fotografia de mai sus.

11. Tatuaj înapoi inspirat din Asia

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Arta inspirată din Asia este atât de frumoasă și colorată. Această piesă arată o femeie într-o barcă, care plutește de-a lungul apei. Floarea roz de lotus este prezentă în partea de jos a spatelui. Există, de asemenea, copacul de cireș și o macara. Îmi plac culorile strălucitoare, în special rozurile.

10. Fluturi

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Folosind doar linia centrală a spatelui este o modalitate foarte bună de a face unele tatuaje foarte mari, interesante. Florile și fluturii care se târasc în coloana vertebrală sunt realizate în culori atât de magnifice, într-un stil distractiv care este incredibil de izbitoare.

9. Designul coloanei vertebrale

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Din nou, folosind doar zona de-a lungul coloanei vertebrale, acest design a fost creat pentru a arata aproape ca un script cursiv. Îmi place cumva, deși nu am nicio idee despre ce este. Mă simt că, chiar dacă nu ar fi nimic altceva decât un design abstract, ar merge tot bine.

8. Legenda tatuajelor din spate Zelda

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Fie ca trifilia să fie cu tine! Setați-vă nerd gratuit și lasa geek dvs. geek acoperi cu un joc video joc inspirat ca acest tatuaj Zelda. Cine nu-i place Legenda lui Zelda? Nimeni nu are dreptate. Acest vultur și design triforce sunt destul de minunat pe spate și lamele umăr și acest lucru este un banner nerd mi-ar valuri cu siguranță mândru.

7. Tatuaj spate magic

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Ce este mai minunat că cel mai fericit loc de pe Pământ? Luând acea magie cu dvs. unde vreți să mergeți! Acest design al capului Mickey Mouse se face cu câteva inimi și unele linii de derulare în interiorul acestuia pentru a conferi o senzație mai feminină. Conturul întunecat și întunecat, negru, face ca acesta să iasă în evidență și să spună: "Uitați-vă la mine!" Pentru mai multe modele minunate de inspirație Disney, consultați această pagină.

6. Purta o panglică galbenă

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Îmi place aspectul de acuarelă al acestui. Nu pot citi cuvintele, dar sunt obligate să transmită un mesaj semnificativ. Îmi place aspectul neterminat pe care îl are, modul în care panglica traversează în nimic, fără scopuri clar definite.

5. Anatomia unui tatuaj

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Dacă sunteți în căutarea unui detaliu înalt, un tatuaj de proces incredibil de lung, acesta poate fi cel pe care îl doriți. Mușchii sunt definiți în acest caz, iar coloana vertebrală pare să fie etichetată. Se pare că este ceva dintr-o carte de anatomie. N-aș avea cu siguranță răbdarea pentru așa ceva. Incapacitatea mea de a mă descurca nu-l face deloc minunat, totuși, este o piesă minunată.

4. Fanii Beatles

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Iată un prim exemplu al puterii de simplitate. Lasă-o, tatuată pe spate, mică și simplă. Mesajul pe care îl transmite este ceva cu totul altfel. Mai mult ca și cum ați avea cuvântul "imagine" tatuat pe tine. Lipsa de context este ceea ce dă această frază simplă puterea sa.

3. Gandalf Maestrul Puppet

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Într-o piesă foarte asemănătoare cu cea a lui Escher, acest lucru pare să îi arate lui Gandalf ca stăpânul timpului, manipulatorul. Este o piesă foarte complexă, dar îmi place foarte mult. Se întâmplă destul de mult și o mulțime de a lua, dar nu pare prea aglomerat. Aceasta este cea mai bună modalitate posibilă de a utiliza toate pânzele disponibile pentru tatuajele din spate.

2. De ce atât de gravă

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Iată un proiect neterminat care descrie orașul Gotham terorizant Joker. În mod evident, există un drum destul de lung pentru a merge pe această piesă încă, dar am un sentiment când este terminat nu va fi nimic scurt de uimitor.

1. Tatuaj înapoi flutter Bird

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Colibele sunt creaturi minunate, atât de pline de viață și de energie. Ei fac tatuaje stralucitoare si distractive ca aceasta aici. Îmi place cu siguranță modul în care a fost făcut în stilul de acuarelă, oferindu-i o mulțime de culori de jucat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

22 − 16 =